RO Study
👤
Nikany2008
Nikany2008
04-01-2015
Geografie
a fost răspuns
Care e cel mai mare afluent al Tisei?
Răspuns :
Cristina0210
Cristina0210
04-01-2015
Din cate stiu eu este Mures
Answer Link
Onofrei20adelin
Onofrei20adelin
04-01-2015
Este cel mai mare afluent al Dunarii .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Secventa: Acum, Martin Maiden, Profesorul Britanic De La Oxford Pasionat De Limbile Romanice, Vorbeste
Complementul Unui Unghi Cu Masura De 67*30' Este Un Unghi Cu Masura De......
Daca A+b=98 .iar C Este 7.afla: A X C + B X C= ? Ma Ajutati Va Rog Mult !!!!!!!!
Complementul Unui Unghi Cu Masura De 67*30' Este Un Unghi Cu Masura De......
Heii , Ajutati-ma Repede Va Rog ! AM NEVOIE URGENT , MULTUMESC !1)Sa Se Afle Lungimea Inaltimii AD A Unui Triunghi Dreptunghic ABC M(<A)=90 De Grade , Stiin
Pe Cursul Dunarii Sunt Construite Doua Lacuri De Acumulare. Care Sunt Acestea??????VREAU ACEST RASPUNS MAI REPEDE DACA SE POATE.
Un Automobil Parcurge Jumatate Din Drum Cu Viteza De 80km/h Si Cealalta Jumatate Cu Viteza De 120km/h.Aflati Viteza Medie a Automobilului.(vreau Rezolvare Comp
Rezolvati Exercitiile1. Solutia Ecuatiei 8- 3(2 - 4x)= 3x - 16 Este...2.Solutia Ecuatiei ( X - 3)^2 - 2(x - 5)(x+5)=1-(x-5)(x+4) Este.....3.Daca A + B= 3, Atun
Un Tren Parcurge 963 Km. Cati Km A Parcurs In 4 Etape? Cu Cati Km A Mers In Medie Pe Ora Daca Drumul A Durat 3 ore?
Precizeaza Val. Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Urmat. Enunt: Noua Sin Zece Romani nu Merg deloc La Cinematograf , Opera sau Teatru.