RO Study
👤
Xpo
Xpo
19-10-2017
Matematică
a fost răspuns
4 radical din 2 la puterea 2007
Răspuns :
Stefaniastefy6
Stefaniastefy6
19-10-2017
(4•2) la puterea 2007=4 la pterea 2007•2 la puterea 2007
Sper ca te am ajutat !!! coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Multimile A= (n Apartine N|n Mai Mic Sau Egal Cu 3) Si B= (n Apartine N| 2 La N Mai Mic Sau Egal 8)Stabiliti Daca Multimile A Si B Sunt Egale.
Intr-o Sala De Teatru Sunt 934de Locuri. La Începutul Unui Spectacol Au Fost Ocupate 926.La Pauza Au Plecat 17 Spectatori, Dar Au Venit 19. Cate Locuri Au Ramas
1) Un Vagon Cu Lungimea De 7 M Și Lățimea De 3 M Sa Încărcat Cu Cărbune Până La Înălțimea De 1,5 M. Câte Tone De Cărbune Sau Încărcat Dacă Masa Unui Metru Cub D
Să Se Rezolve În Zxz Ecuația : A2 + B2 +7.(b - A) = 54
19. Un Elev Parcurge Drumul De Acasă La Şcoală În 10 Minute. Într-o Săptămână El Face ...minute De Mers Pe Acest Traseu.Așdori Să Îmi Confirmați Dacă Răspunsul
Stabiliți Câte Numere Naturale De 4 Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Elementele Mulțimii {0,1,2,3}
F Mulţimile Literelor Care Formează Fiecare Dintre Următoarele Cuvinte: ,,matematică“; „jucărie"electricitate":,marmeladă";
Cum Se Scrie Corect, Nemaiavând?
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele M(1,0), N(7,0)si A(a,3) ,unde A Este Numar Real. Stiind Ca AM=AN, Aratati Ca Segmentul AOare Lungimea Egala Cu 5
Se Considera Punctele A(1,2) B(2,-1) Si Punctul C Situat Pe Dreapta D:x-y+1=0. Determinati Coordonatele Punctului C, Stiind Ca Aria Triunchiului ABC Este Egala