RO Study
👤
Venny12
Venny12
19-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati este urgent!!
Răspuns :
Nasuc101
Nasuc101
24-10-2017
Nu stiu acest exercitiu !Nu imi dau seama ! Cred ca ar trebuii sa intrebi pe cineva cu cunostiinte mai dezvoltate !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Va Rog Doar Cele Semnateva Aivă Rezolvare Răspuns Și Verificarea
Cand Matei Avea 8 Ani,fratele Lu Avea 5 Ani Acum Au Împreună 23 Ani Câți Ani Are Fiecareva Rog Asutatima Va Dau Coroana
O Compunere Despre O Călătorie În Roma Antica Și Sa Prezentați Toate Informațiile Pe Care Le Acumluați Despre Statul Roman. Ofer Multe Puncte Și Coroară. URGENT
Cititi Textul.Delimitati Funciilt Sintactice Atribute Sau Complimente Indirecte Ale Substantivelor Marcate text in Fata Ferestrei Mele,pe Portativul (sirmelor)
Un Triunghi Dreptunghic Are Aria Egala Cu 96 Cm Patrati. Sa Se Afle Lungimile Laturilor Triunghiului, Stiind Ca O Cateta Este Cu 4 Cm Mai Mare Ecat Cealalta Cat
Ex 2 Si 3 Va Rog Frumos
URGENT Comment On The Following Quotation. We Can Overcame Evil With Greater Good.
Media Aritmetica A 100 De Nr =2,4 A Primelor 40 =2,5 Cat Este Media Aritmetica A Ultimelor 60
Ce Lucru Mecanic Se Va Efectua Daca Miscam Uniform Vertical In Sus Un Corp Cu Masa De 2 Kg Pe O Distanta De 1m
Perimetrul Unui Teren În Formă De Dreptunghi Este 12164 M.Să Se Afle Lungimea Termenului, Ştiind Că Lățimea Este 2402 M.