RO Study
👤
Helpneplsss
Helpneplsss
19-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculați ( poza) urgent
Răspuns :
Biancafacalet
Biancafacalet
21-10-2017
Nu știu dacă răspunsurile sunt corecte , dar încearcă sa faci proba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Media Arimetica A 10 Nr Este 60 Iar Sase Dintrea Aceste Numere Sunt Egale Cu 2 , Care Sunt Celelate 4 Numere?
Daca In Trapezul isoscel , Ab=8 Cm , Cd=12 ,ci M(Adc)=60* ..atunci Lungimea Perepndicularei Ah Dupa Din A Pe CD Cu Cate Este Egala ?
Se Considera F:R->R, f(x)=ax+b Unde A Si B Sunt Numere Reale.A) Aratati Ca F(1)+f(4)=f(2)+f(3)B) pentru A=2 Si B= -4,aflati Valorile Numarului Real M,stiind
Va Rog Sa Imi Dati Un Text Argumentativ Despre O Sarbatoare Imprumutata(halloween sau Valentine's Day) va Rog..imi Trebuie Cat Mai Repede Multumesc :*
A)AFLATI NR. X Si Y ,stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 5 Si 7 Si Ca Media Lor Aritmetica Este 29,4
Care Este tonul General Al Poeziei Fiind Baiet Paduri Cutreieram?
1)Un Om Stand Pe Tarm Impinge O Barca De 160 Kg Cu O Forta De 100 N pana barca Se Departeaza De Tarm Cu 1 M.a) Ce Viteza Atinge Barca?b) Ce Distanta Parcurge Ba
Vreau Un Text Despre Muntii Carpati
Care Este Probabilitatea Ca 72x In Baza 10 Sa Se Divida Cu 3 Cu Expilcatie Va Rog Mult,mult
Am Nevoie De Ajutor Urgent!Figura 2 Reprezinta Schita Unui Teren Agricol.ABCD Este Un Dreptunchi Iar AEFG Un Patrat( E∈AB,G∈AD)in Care AE=2/3·AB=1/2·BC.Aratati