RO Study
👤
Beatricezetu
Beatricezetu
19-10-2017
Limba română
a fost răspuns
cum se alinta cuvantul cioc?
Răspuns :
Lauuuuu
Lauuuuu
19-10-2017
cioc-cioculeț deoarece nu este o interjectie ci un substantiv...de exemplu ciocul de ciocanitoare este foarte ascutit.....deci diminutivul sau alintarea pentru cioc este cioculet...sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Partea De Vorbire Și Funcția Sintactică A Cuvintelorvoastreogradapretutindenicrengi Si Câtă Bucurie Înjură Casei VoastreCă De Atâta Alb De O Dată Sa Neves
Pls Răspundeți Rapid 3,(33) Împărțit Cu 100
Determinaţi Numerele Reale Nenule A Și B Astfel Încât Funcţia F : R→R F (x) = Ax^2+bx+1 Să Admită Vârful V(1, 2), Punct De Maxim.
Va Rog Repede Dau Coroana
Ex 9. Va Rog,mulțumesc
La Un Cămin S Au Cumpărat 54 M De Pânza Pt Cearceafuri.Cat Costa 1m De Pânza Dacă 63 M Costa Cu 252 De Lei Mai Mult Decât 54 M De Pânza?REZOLVARE CU ÎNTREBĂR
Calculați Peeiu Și Aria Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile: Va Roggggg Faceți Totte Punctele E Urgent
Scrie Enunturi Cu Grupurile De Cuvinte Astfel Incat Sa Nu Mai Fie Nevoie De Cratima. uita-te,mi-am Indreptat,spune-mi. VA ROG !!!!!
Afla Cu Cati Prieteni Va Petrece Revelionul , Stiind Ca Numarul Acestora Este Rezultatul Calculului : [ - 1/2 X² × ( -2x)² + ( 4/9 X⁵) : ( 2/27 X²) - 0,4 X × (
Exercitiul 7, Punctul 2