RO Study
👤
KITTY2009
KITTY2009
19-10-2017
Informatică
a fost răspuns
Ex 1 ,2, 3 este urgent
Răspuns :
PRINTESADIANA13
PRINTESADIANA13
19-10-2017
a.A,b.F,c.A,d.F acesta e doar primul ex.Alt ceva nu stiu fiind ca am gresit data de profil.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Reactiile De Mai Jos:a)clorura De Sodiu +azotat De Argintb)oxid De Cupru +hidrogenc)acid Clorhidric+hidroxid De Calciud)trioxid De Sulf+apae)sulfat De C
Trebuie Sa Analizez Relatiile De Determinare Existente Intre Temperament Si Personalitate
Plasaţi La Alegere Din Semnele + Sau - În Pătrăţelele Din Calculul De Mai Jos Astfel Încât Săobţineţi Un Rezultat Maxim: -10 -11 -12 13 .
Ma Ajutati Va Rog,cu Niste Idei Cam Ce As Putea Sa Scriu Intr-o Compunere Pe Baza Proverbului " Buturuga Mica ,rastoarna Carul Mare " ?
Impart la 7 Suma A Patru Numere consecutive Si Obtin 12 Rest 6. Care Sunt Aceste Numere?
Inaltimea Triunghiului Echilateral Cu Latura De 8 Cm este Egala Cu
Sal, As Avea Si Eu O Interbare, Daca Ma Poate Ajuta Cine Va , Va Multumesc.volumul Unui Corp Creste Prin Incalzire Cu 25%. Cu Cit La Suta Scade Densitatea?
Completati:a)Triunghiul Este Un ......care Are Trei .....si Trei Laturai.B)O Linie Franta Este Formata Din ......puse Cap La Cap.c) Un Poligon Care Are...varfur
Trei Bucati De Stofa Au Impreuna 615m.primele Doua Au 234iar Ultimele Doua 550 M.cati M Are Fiecare Bucata?
In Figura , AD Ll CF . Desenul Este Asa A_____________________D / B /_______________________E