RO Study
👤
777andrei777
777andrei777
18-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu cuvantul petunii
Răspuns :
Bia2007Ele
Bia2007Ele
18-10-2017
El are multe petunii.
Ana are câteva petunii.
Cu plăcere! :)
Answer Link
Acherman49
Acherman49
18-10-2017
Pe pervazul geamului sta o petunie .
Petunia are un miros placut .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Păsări Răpitoare Este Sinonim Cu Păsări Agățătoare Sau Sunt Termeni Diferiți ? Vreau O Explicație A Fiecăruia Și Prezentarea A Mai Multor Categorii De Păsări (î
Supererou. A. Exercițiu Din Culegere. D. George Este (fricos, Inferioritate) .... Dintre Ei. 3. Pune Adjectivul Vesel La Gradele De Comparație Indicate Mai Jos
Va Rog Mult!! Exercițiile 6,subpunctul C;ex 7 Toate Subpunctele+figura; Ex 8 Toate Subpunctele +figură!Mulțumesc!!
Nu Pricep Deloc.daca Ma Poate Ajuta Cuneva
7. In Fragmentul: „Și Nu L-a Mai Aflat, Ba Și-a Pierdut Și Calea Și A Apucat În Altă Parte, Tot Liniștit Și Cu Inimă De Pace.", Verbul ,,a Afla" Are Sensul: 2 A
5. Read The Statements And Determine If They Are True Or False. A. World Water Day Was First Proposed In 1993 In Rio De Janeiro. B. Only UN Member States Are In
1. De Ce România Se Angaja Să atace Doar Austro - Ungaria? Urgent!
2 STIINTE Susţin Planta, Nu Mă Văd, Dar Absorb Apa Şi Hrana. Solul Îl Fixez Mereu Şi De Vânt, Eu Nu Mă Tem! A) Floare B) Rădăcină C) Tulpină D) Fruct
3. Imaginează-ți Că Ştii Unde Se Află Copacul Depărtărilor. Redactează O Invitație La Un Picnic Sub Acest Copac, Adresată Celor Mai Buni Prieteni.
24. Pe O Tablă Sunt Scrise, În Ordine Crescătoare, 7 Numere Naturale Consecutive. Ştiind Că Al Treilea Numar Este 2784. Care Este Al Saselea Număr Scris Pe Tabl