RO Study
👤
Vukfkgd
Vukfkgd
18-10-2017
Limba română
a fost răspuns
comentati epitetul floare cuvioasa
Răspuns :
Ettmarioowfb65
Ettmarioowfb65
18-10-2017
;
Epitetul este o figura sa stil care exprima insusirea unui cuvant,obiect etc, care sta pe langa un substantiv sau verb.
respectuoasa, omenoasa;
cu frica lui D-zeu, evlavioasa, pioasa;=cuvioasa
AICI ARE SENS DE RESPECTOASA,OMENOASA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENTT!AM NEVOIE DE REZOLVARE COMPLETA!Dau Coroana Și Puncte Primului,AJUTORR
Ordonați Descrescător Următoarele Numere Întregi A=(-2)^6 B=(-2)^7c=(-3)^4d=(-5)^3
(lnx - 1/x) Totul Derivat, Iar X0 = 1
Florian Și Adrian Două Lăzi Cu Mere Țin. Dacă De La Florian Mai Ia 4 Adrian, Atunci Fiecare Câte 12 Mere Are. Iată Întrebarea Mea: Câte Mere Fiecare La Început
Care Este Algoritmul De Rezolvare Al Acestor Exercitii: 1. Stabiliti Cate Functii F:{1,2,3}->{1,2,3,4} Sunt Strict Crescatoare. Bun, Dar Daca Zicea In Enunt
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural A Pentru Care Functia Urmatoare Este Injectiva: f:[a,infinit)->R, F(x)=x^2-4+1. Va Rog, Ajutor!
Alcatuieste O Propozitie Dupa Schema : Subiect / Pronume Personal + Atribut /adjectiv Participial+ Predicat Verbal/verb Predicativ + Complement / Adverb .
-Uraaa! Am Plecat In Tabara! Până Acolo Voi Merge Cu Trenul. La 20km De Destinație , Trenul A Avut O Defecțiune. Conductorul Ne Liniștește. -Distanță Ce Ma
Transcrie Din Fragmentul Urmator Atribute Si Precizeaza Felul Lor:zeii Ploii Sunt Cu Atat Mai Numerosi Si Mai Importanti La Popoarelele Ale Caror Culturi Agrico
Determinati Nr Care Inpartit La 15 Da Catul 6 Si Restul 11