RO Study
👤
Greere1
Greere1
18-10-2017
Matematică
a fost răspuns
1pe5 din20 va rog mult
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
18-10-2017
1/5 din 20 = 20 : 5 = 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Clipă Abia Ne-am Revăzut O ClipăŞi Iar Ne-a Despărţit TalazulPândea Din Umbră NenoroculCând Tu-mi Încolăceai Grumazul.Dar Revederea Noastră MutăA Fost De-ajun
Am Nevoie De Toate Timpurile Si Modurile Verbului A Canta
Un Om Are In Curtea Lui Gaini ,gaste Si Curci. Daca 12 Nu Sunt Gaini,16 Nu Sunt Gaste, 22 Nu Sunt Curci,afla Cate Pasari Sunt De Fiecare Fel.
Trebuie sa Gasesc Cate 3 insusiri ale Cuvintelor Domnitor,ostasi si Popor.la Domnitor Am Ca Exemplu O Insusire -viteaz
Suma A Doua Nr. Este196 .afla Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 32 Mai Mare Decat Triplu Celuilant
Construieste Enunturi Astfel Incat Verbul ,, A Se Gandi '' La Infinitiv, Sa Indeplineasca Urmatoarele Functii Sintactice:a. Atribut;b.Nume Predicativc.Complemen
Alin Si Eugen Au Impreuna 16 Manuale Scolare. alin Are Cu 6 Manuale Mai Mult Decat Eugen.cate Manuale Are Fiecare?
Cum Determin Numarul Natural X Pentru Care Fiecare Din Fractii Sa Fie Supraunitara
Observa Mesajul(codul)A: ____|____|____|___|M:____|____|____|_____ ____
O Prisma Dreptunghiulara:ai Aria Totala Si Laterala, iti Cere:1 Aria Bazei, 2 Vol, Dar Ca Sa Aflii Volumul Iti Trebuie Si Inaltimea. Care Este Relatia Dintre Ar