RO Study
👤
David7591
David7591
18-10-2017
Limba română
a fost răspuns
antonimul cuvantului : a colora
Răspuns :
Elenabirjega10
Elenabirjega10
18-10-2017
A colora - a decolora
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Scrie Literele S (subiect) Şi P (predicat) În Dreptul Părţilor De Propoziţie Corespunzătoare. Realizează Schema Propoziţiilor.Păsărelele Ciripesc.
Am Nevoie Urgent Va Rog O Compunere Despre Spargerea Televizorului Din Clasa!!!! Compunere Narativa-relatarea Întâmplării accentul Sa Cada Pe Acțiune folosirea
Asociaza Notiunile Din Coloanele De Exemplu A1b Sunt Posibile Mai Multe Asocieridau Coroană
Răzvan Are În Clasă 20 De Colege, Pt A Le Oferi Mărțișoare, El A Procurat Mărțișoare Astfel:4 Mărțișoare Trifoi, De 2 Ori Mai Multe Mărțișoare Buburuze Decât Mă
Volumul Unui Cub Este De 15625 Cm Cubi.Calculati Muchia.Care Ar Fii Volumul Unui Cub Cu Muchia De 5 Ori Mai Mica Decat Muchia Cubului Dat?
Va Rog Frumos . Vreau Sa Imi Faceti Aceste 4 Ex , Dau Coroana , 5 Stele Si Inima.
Acel Tip De Comunicare În Cadrul Căreia Oameni Din Diferite Culturi Interacționează In Mod Direct Se Numește Comunicare...........1)Neînțelegerea Limbii Constit
Transformati In Mg 0,005 Kg;0,155 Hg;0,37 Dag;15 G;60 Dg;80 Cg
Care Sunt Trasaturile Pe Care ,un Copil,trebuie Sa Le Aiba, La Inceputul Perioadei De Scolarizare ,pentru A Fi Considerat Educabil?
VA Rog Ofer Multe Puncte Si Coroana