RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutoooooooor!!! Ex: 1,2,15
urgenttt!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2017
1
A) 66
B) 835
C) 1.452
D)6.678
E)10.776
F)5.555
G)10.000
H)14.880
i)37.634
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta In 3-5 Randuri Semnificatia Versurilor : Unu Si Zero Impreuna/Aveau Putere Cat Zece
Și În Singurătatea Asta A Înserării, Deodată O Umbră De Om Ieșit Ca Din Pămînt, Ca O Arătare, A Început Să Plîngă Un Cîntec Trist De Vioară. Cu Hainele Vech
Explicati Citatul:Uneori Cele Mai Mici Decizii Iti Pot Schimba Viata Pentru Totdeauna.........varog Mult....(aceasta Imi Trebuie La Ed.civica)
Brotacelul Este O Broscuta Cu Capacitatea De A-si Modifica Culoarea Corpului In Functie De Culoarea Substratului Pe Care Sta ,devenind Invizibil Pregatindu-se D
Ma Gandesc La Un Numar.Dublz Acest Numar, Apoi Il Micsorez Cu 200.Dublez Numarul Obtinut Apoi Il Micsorez Cu 600.Dupa Ce Dublez Din Nou Numarul Obtinut Si Il Mi
Am Nevoie De 10 Reguli Pentru Protejarea Mediului
Suma A 5 Numere Este 318.Primele 4 Numere Sunt Consecutive, Iar Al Cincilea Este Cu 28 Mai Mic Decat Primul.Afla Numerele.
SCrie 3 Cuvinte Inrudite Cu Substantivul Gind
Scrie O Carte (scrisoare) Bunicilor , Pe Care Nu I-ai Mai Vazut De Ceva Vreme. Anunta-i Si Despre Serbarea De Sfarsit De An la Care Ii Inviti.
Aflati Formula Functiei F:R->R,stiind Ca Graficul Contine Punctele A(6;7) SI B(-9;-3)