RO Study
👤
DenisaAlice
DenisaAlice
18-10-2017
Biologie
a fost răspuns
Dati exemple de ecosisteme subterane
Răspuns :
Redeemedbylove
Redeemedbylove
18-10-2017
pesterile,microorganismele din apele subterane, bacteriile din zăcamintele de petrol, tunelurile, minele și galeriile săpate de om.
Answer Link
Mihaelabbb632003
Mihaelabbb632003
18-10-2017
Peșteri,ape subterane,dalma cu brazi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Avioane Zboara Paralel Cu Aceeasi Viteza V=72km/h , Cat Este Distanta Dintre Cele Doua Avioane Astfel Incat Atunci Cand Se Emite Un Semnal Sonor Din Primul
Incercuiti Rasp Corect: a) Nr Tuturor Varfurilor Unui Trunchi De Priramida Patrulatera Este: A. 4 B.6 C.8 D.12 E.10 b) Nr Tuturor Fețelor Unei Prisme Hex
Вставьте Необходимые Глаголы И Определите Их Число И Род.Опредилите Время Глаголов На -ся(-сь).1)Мы ... Всё Вовремя.2)Демонстрация Мод ... Около Трёх Часов.3)Ко
M-AM GANDIT LA UN NUMAR IL ADUN CU 1859 DIN REZULTAT SCAD 2888 SI OBTIN CEL MAI MARE NUMAR SCRISCU 3 CIFRE DISTINCTE LA CE NUMAR MAM GANDIT?
Un Sinonim Pentru A Fugi Si Pentru Rapid.
Imi Poate Spune Cineva Cate Capitole Are Primul Volum Din Morometii? In Total Nu Pe Parti . Unele Persoane Zic Ca 28, 70 .. Nu Stiu Ce Sa Cred Ca Nu Am Carte Va
Intr-o Clasa Sunt 25 De Elevi,20% Sunt Baieti,numarul Fetelor Este Egal Cu...........
Suma Nr. Pare Si Suma Nr. Impare Mai Mari Decat 2437 Si Mai Mici Decat 3712.
Un Obiect Costa 12 Lei.Care Va Fi Pretul Acestuia Dupa O Scumpire Cu 20% ?
Fie Ecuatia Ax²+bx+c=0, Unde A,b,c Sunt Numere Reale Nenule. Sa Se Arate Ca Relatia A\b+b\c=0 Este O Conditie Suficienta Pentru Ca Ecuatia Data Sa Aiba Solutii