RO Study
👤
Tac2
Tac2
18-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Dacă portocala ar avea alta culoare,atunci...
Răspuns :
Luizaaana4
Luizaaana4
18-10-2017
Dacă portocala ar avea alta culoare atunci noi am fi obisnuiti cu acea culoare a ei si probabil numele de "portocală"ar fi diferit, referindu-se mai mult la acea nuanta actuala a fructului.
Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CU CE BANCNOTA A ACHITAT FIECARE CUMPARATURA???? A)Cristina A Cumparat O Panglica Cu Lungimea De 2 M La Pret De 9 Lei Metrul.Ea A Primit Rest 3 Bancnot
Vă Rog Mult De Tot Puteți Să Mă Ajuți La Temă! Vă Rog Mult Dau Coroană Ex 5,6,7,8,9
Numarul De Rectanti Si De Produsii De Reactie ( Dau Coroana + Multumesc)
Ce Cantitate De Sare Se Găsește In 1000g Sare Gemă De Puritate 80% ?! RAPID, Vă Rog!!!!
Va Rog Frumos Imi Trebuie
Formulează Întrebări Și Răspunsuri, Legate De Conținutul Poeziei Furtuna De Ștefan Octavian Iosif.
Un Enunt In Care Sa Ai Complement Circumstantiale De Cauza Exprimat Prin: Verb La Modul Gerunziu. VA ROG E URGENT RASPUNDETI ACUM PLZ DAU COROANA !!!!!!
Cantitatea De Suc Exprimata Printr-un Numar Cu Suma Cifrelor Egala Cu 15 Este Reprezentata De Sucul: Mere 267 L? Visine 328 L ? Struguri 195 L ? Puersici 401 L.
SUMA A DOUA NUMERE ESTE 213 UN NUMAR ESTE EGAL CU 4 SUPRA 3 DINTR UN NUMAR AFLATI NUMERELE
Ce Concentratie Procentuala Are Solutia Obtinuta Prin Dizolvarea A 80 G Sare Amara In 520 G De Apa?