RO Study
👤
StoicaR
StoicaR
18-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati tabelu 213 la puterea 25
Răspuns :
Ronaldo113
Ronaldo113
18-10-2017
213:25= 8
pentru că 25 nu se poate cuprinde în 21
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Trei Enunturi Cu V-a Si Trei Enunturi Cu Va.
Dupa O Majorare De 20% Urmata De Reducere De 10% Pretul Unui Produs A Devnit 540 De Lei A) Aflati Pretul Intermediar ( In Rma Majorari
Explicati Cum S-au Format Cuvintele:copilas ,dragut,anisori,baietel,ionel,maioras.
Complete The Sentences With A-an -O(O Taiat Cu O Liniuta)-the. 1._______children Like _________camping Trips. 2.______________animals That Are Kept In The Reser
VA ROG AJUTATIMA CU O PROBLEMA DE LA OLIMPIADA CARE NU O POT FACE VA ROG Mai Multi Copii Vor Sa Cumpere Un Cadou Unui Coleg De Ziua Acestuia.Daca Fiecare cu Cit
Imi Faceti Si Mie O Scrisoare Catre Mos Craciun In Engleza?? Repede Va Rog Mult!!!
Am Nevoie De Ajutor!!! Maine O Sa Facem O Tombola A Cadourilor Si Mi-a Picat Un Baiat.Pe Langa Cadou Trebuie Sa Ii Scriem Un Mesaj...ceva Pentru El...un Sfat...
X+Z=6 SI Z+Y=5 AFLA X+Z
Suma A Doua Numere Este 10173.Aflati Nr. Stiind Ca Impartind Nr. Mare La Cel Mic Se Obtine Catul 4 Si Restul 123
Alcatuieste Propoziţii În Care Substantivele Copac Cartea Dor Să Îndeplinească Pe Rand Functiile Sintactice De Subiect, Nume Predicativ ,atribut Şi Complement