RO Study
👤
Ioana683
Ioana683
18-10-2017
Franceza
a fost răspuns
Vă rog urgent!!! Mulțumesc!
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2017
prima zic eu........roumain se scrie cu literă mică dar na,daca așa e in carte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 2a+4b=18,atunci a+2b=?
Gasiti Cel Mai Mic Numar Care Impartit La 45 Da Restul 5.
Problema Grafica ( Cu Desen) : Stiind Ca Suma A Trei Numere Naturale Este 100,suma Primelor Doua Numere Este 64 ,iar Al Treilea Este Cu 2 Mai Mic Decat Al Doile
Pot Sa Invat Cum Mi-e Dor De Tine Tot MereuSi Atunci Cand Esti Cu Mine,Ca-ci Tu Esti Sufletul MeuSi Faci Parte Din Mine.Te-am Cautat,in Atatea ViseSi In Sfars
Text Argumentativ Despre Rolul Sportului In Formarea Tinerilor . Va Rog, Urgent !
Transformati:1.4q 2 Kg+5t 3q 6 Kg=2.75g+80025cg+3745200mg=3.2 L 3dl+5[tex] Dm^{3} [/tex]=2,3t-0,5q+8,41 L=
Am Nevoie De Traducerea Acestor Versuri,nu Pe Dictionar De Pe Google:Hey Lucy, I Remember Your NameI Left A Dozen Roses On Your Grave TodayI'm In The Grass On M
Va rog Mult Sa-mi dati Si Mie Rezumatu' la "Povestea unui Om Lenenesi" de Ion Creanga.please B]
Multiplii Lui 15,mai Mici Decat 48 Sunt ...........................................
Din Palaria Magicianului, Scriitorul A Scos Patru Cuvinte : matura,leu,nebunie,arena. Foloseste-le Pentru A Redacta Un Text Literar, De 8-10 Randuri, Si Subline