👤

Realizati o compunere cu titlul grupul meu de prieteni

Răspuns :

Este foarte frumos sa îți faci cât mai mulți prieteni. Eu mi-am făcut un grup de prieteni încă de la grădiniță, ne jucam și coloram împreună.Apoi am crescut....am intrat la școală și prietenia dintre noi sa schimbat puțin, nu în rău dar nici în bine. Am devenit puți mai serioși și mai responsabili dar asta nu înseamnă că am uitat să ne jucăm. Când suna clopoțelul ieșeam pe ușa clasei ca vântul, era momentul când uitam să fim serioși și responsabili.
Grupul meu de prieteni
Grupul meu de prieteni este unul restrâns, dar plin de sinceritate, încredere si iubire.
Suntem puțini, insa asta nu e un lucru rău. Dimpotrivă, important este ca suntem tare apropiați si ca ne spunem multe lucruri, nu ne ascundem nimic. Important este că ne oferim ajutorul unul altuia,fara a aștepta sa primim ceva in schimb. Ne suntem alături mereu si chiar daca ne certam, asta nu ne face sa ne îndepărtăm unii de alții, ne împăcăm imediat. Asta deoarece prietenia rezista tăcerii, certurilor si distanței.
Prietenii adevărați îți sunt propria familie, iar ăsta este un sentiment minunat.