RO Study
👤
Sdgs
Sdgs
17-10-2017
Engleza
a fost răspuns
vă rog am nevoie mâine
Răspuns :
Venomousfruit
Venomousfruit
17-10-2017
2. didn't see, 3. jumped, 4. had, 5. stood, 6. realized, 7. stood, 8. did, 9. never did, 10. wasted, 11. told, 12. had
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă XY Supra Yx Este Fracție Sub Unitară Arunci X... Y Și Există Următoarele Fractii:...................., În Total.........
Ești Expert În Recunoașterea Caracterului Personajelor Extrage Câte Două Trăsături Morale Ale Fiecărui Personaj Și Notează Le Pe Spațiile Punctate.
Va Rog Sa Frumos Sa Ma Ajutați Este Clasa A - V - A!!!!!!
Dau Coroana!!!!!!!!
Cine Mă Poate Ajuta Cu 2 Și 3îi Dau Coroană
Tigruta Şi Andrei Sunt Foarte Diferiti. TOTAL Opusi As Putea Spune. Unul E Zi, Celalalt Noapte; Unul E Lumină, Celalalt E Intuneric; Unul E Mic, Celalalte. Mă R
Ça Fait5 Complète Le Dialogue Avec Les Expressions Et Mots Suivants :ça Fait Combien,je Vous Rends La Monnaie, Aider,combien Je Vous Dois,je Voudrais, Ça Fait.-
Arată Că:a) [tex] {2}^{3} \times {5}^{2} - {2}^{2} \times 5[/tex]este Multiplu De 9b) [tex] {2}^{4} \times {3}^{2} \times {5}^{3} + {5}^{5} [/tex]est
2. Caută În Dictionar Sensul Cuvântului Acrostih Și Decide Dacă Enuntul Următor Poate Fi Considerat Astfel: ,,Muzicianul Uită Necazurile Cultivându-şi Arta". Co
Caluculati Un Numar Stiind Ca : 3/100 Din El Este 6. Va Rogg!!