RO Study
👤
Mihaelamihabubu
Mihaelamihabubu
17-10-2017
Limba română
a fost răspuns
cum se mai spune la copilaros
Răspuns :
Redrum
Redrum
17-10-2017
alintat. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Cel Mai Mare Număr Care Împărțit La Un Număr De Două Cifre Dă Câtul 11 Și Restul 8.PLS RPD
Ce Este D 12 Din Exemplul: A={x Aparține Șirul Nr Naturale (x+1)aparține D12Va Rog MultRepede!
Fie Triunghiul ABC Cu A(1,2), B(0, 2) Şi C(-1, 4). Să Se Scrie Ecuaţia Dreptei Care Trece Prin B Şi Are Vectorul Director AM, Unde AM Este Mediană În Triunghiul
1. Completează Propozițiile. Anotimpul Mai Se **** Colorează Frunzele Copacilor În ,iar Nopțile Zilele Devin Oamenii Adună Din Grădini Și Livezi.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Rezumat De 60 De Randuri Al Cartii Insula Delfinilor Albastrii Rapiddd, Dau Coroana Si Cele Mai Multe Puncte, Dar Rapidddd De Tottt, Am Nevoie Pana Mainee, Repe
Mai Repede Va Rog,dau Coroana!
1. Scrie Toate Numerele Naturale De Trei Cifre Care Au Diferenţa Dintre Cifra Sutelor Și Cifra Zecilor Egală Cu Cel Mai Mic Număr Impar De O Cifră, Iar Diferen
Matematică. C 108 (1p) (1p) (1p) Diagonala AC În Punctele E, Respectiv F. A) Aflaţi Măsurile Unghiurilor Rombului ABCD. B) Arătaţi Că Patrulaterul BEDF Este Un
1. O Mulțime A Are Două Elemente. Dacă A € N*, A+1 € A, 3a+1 € A Şi 2a+5 € A, Atunci A Este Egal Cu...........2. Dacă S Este Mulţimea Soluţiilor Naturale Ale In