RO Study
👤
Doenkot
Doenkot
17-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Alca2tuiți un text în călătorie la munte
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-10-2017
Eu ieri am plecat la munte cu familia și cu prietenii mei noi am făcut o lista destul de interesanta pe timpul drumului de jocuri cam atât am făcut în mașină tot ce am avut pe lista am făcut cu exactitate la munte ne-am dat cu sania cu skiuri-le exc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dreptunghiului. T*Un Triunghi Are Laturile De 6 M, 8 M Şi 10 M. Află Perimetrul Său.
3. Read The Text And Answer The Questions: Made In Britain England Is Famous For Its Writers And Poets, But Did You Know England Is Also A Country Of Inventors?
Ma Ajutati Va Rog La Fisa Asta?
Am Nevoie De Ajutor Va Rog Dau Coroana
*Viespea (la/l-a) Înțepat În Picior.*(iau/i-au) Făcut O Vizită Aseară.*Nu Îmi Place Să (iau/i-au) Pastile Pentru Răceală,prefer Ceaiurile Și Mierea De Albine.*V
3. Un Circuit Simplu Conţine O Sursă Cu T.e.m.12 V, Rezistenţa Internă R = 20 Şi Un Bec Cu Rezistenţa R. Cunoscând Randamentul Transferului De Energie De La Sur
II. APRECIEREA ROLULUI PERSONALITĂȚII ÎN ISTORIE W ANALIZA SUDSEL . Numeşte Personalitățile Din Imaginile Aláturate. Apreciază Rolul Fiecărei Personalități In I
Ex 1, Dau Inima, Coroana Și 50 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc, Sunt Ultimele Puncte Pe Care Le Am.Mulțumesc!Am Făcut Ceva Din
100 Puncte Gratis Plus Primul Care Da Mesaj Primește Coroanasper Că V-am Ajutat
Enumeră Trei Viețuitoare Ce Trăiesc În Zone Diferite Pentru Fiecare Minim O Adaptare La Mediul În Care Trăiesc. Vă Roggg!!!! Dau 30 Puncte!!!