RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-10-2017
Limba română
a fost răspuns
enut cu esec dau coroana
Răspuns :
Robi0p
Robi0p
17-10-2017
Ești un eșec total în viata,sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Explica Înțelesul Enunțului: Dimineata, Rața Hoața Face Piața.... Poezia Oarele, De Nicolae Rotaru. 2. Găsiți Un Cuvânt Cu Același Înțeles Pentru Cuvântul Ouă
În Figura 3 Este Reprezentată O Prismă Triunghiulară Regulată ABCA’B’C’. Punctul M Este Mijlocul Muchiei AA’. Se Știe Că MB=6 Radical Din 5 Cm Și A’B=12 Radical
Va Rog Cineva Sa-mi Spuna Ce Am Gresit La Programul Meu..imi Zice Ca In Functia Main "n" Este Neinitializat Ceva De Genu'..Va Dau Si Enuntul Problemei: Se Dă Un
Redacteaza O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte, In Care Sa Motivezi Apartenenta La Specie A Pastelului Farniente De St. O. Iosif.
Va Rog Sa Faceti Ce Stiti Sau Un Model De Cum Se Rezolva!
Va Rog Frumos, Ofer Coroana
Ex 1 Va Rog Frumos...dau Coroana
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A.Daca TgB=3/4 Si BC =15 Cm Calculati Perimetrul Triunghiul Si Functiile Trigonometrice Ale Unghiului B.
Va Rog Ajutatima !! Scrie Un Text De Doua Trrei Pagini Despre Primavara Anotimpul Preferat
Prețul Unei Rochii Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Unei Camasi.Daca. Dacă Micșoram Prețul Rochiei Cu 30 De Lei Și Mărim Prețul Cămășii Cu 10 Lei, Rochia Va Fi D