RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-10-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog mult îmi trebuie mâine dau coroana
Răspuns :
Deni869yii
Deni869yii
17-10-2017
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Faceți Și Mie Vă Rog Frumos Propoziții Cu Omografele : Tipic/tipic Și Corector/corector ? Vă Rog Frumos :o3
Se Considera Punctele A(2;3) B(3;5) Si C(-1,6). SA Se Determine : 1.Coordonatele Vectorului OA + OB + OC (La Fiecare Era Cate O Bara Sus Dar Nu O Pot Face ) .In
In 3 Ani Au Fost Vandute 41287 Borcane De Dulceata.Stiind Ca In Primii 2 Ani Au Fost Vandute 27 569,iar In Al3 Lea An Mai Putin Cu 3436 Decat In Primul An ,afla
Determinati numarul Elementelor Pe Care Le Are Multimea Aintersectat Cu B stiind Ca A Si B Are Fiecare Cate 75 De Elemente Iar Multimea A Reunit Cu B Are 100
Patratul Perfect Al Radicalului 149
Poezii Istorice De George Cosbuc. ...
In Ce Volum Se Incadreaza "Martisor" De Ion Pillat ?
Cine Are Versuri De Genul :" Inchid Usa , Trag Zavorul , Pun Oblonul Si Incui . Magazinul Meu De Vise Nemai Vinde Nimanui "
Se Considera Punctele A(2;3) B(3;5) Si C(-1,6). SA Se Determine : 1.Coordonatele Vectorului OA + OB + OC (La Fiecare Era Cate O Bara Sus Dar Nu O Pot Face ) .In
In 3 Livezi Bunicul Are 890 De Pomi .In Prima Livada Are Cat O Treime Din A Doua, Iar In A Doua Livada Cat O Doime Din A Treia Livada. Cati Pomi Are Bunicul In