RO Study
👤
Vbtsf
Vbtsf
17-10-2017
Matematică
a fost răspuns
calculati2+2^2+2^3+...+2^100
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-10-2017
urmărește imaginea....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
,,studiind Opera Unui Scriitor Studiem Sufletul Scriitorului Insusi '' .. Am Nevoie De O Compunere . Va Rog Frumos !
Scrie O Compunere Cu Titlul " Un Prieten Adevărat " Folosind Următoarele Forme : La, L-a, Într-o, Într-un, Nea, Ne-a, Iau, I-au . URGENT !! :P :3
De Comentat Citatul " Cel Ce Deschide O Școală, Închide O Temniță Iar Cel Care Aduna Copii Orfani In Ea Închide O Parte Din Infern "
Gaseste X Pentru Ca Fractia [tex] \frac{14x-3}{193} [/tex]sa Fie Supraunitara.
[(3 La Puterea 10 • 3 La Puterea 5) La Puterea 2 : 81 + 3 • (9 La Puterea 3) La Puterea 4] : X = 3 La Puterea 25
Vlad Isi Propune Sa Citeasca 375 De Pagini Si Constata Ca Daca In Fiecare Zi Ar Citi Cu 5 Pagini Mai Mult Decat In Ziua Precedenta,ar Termina De Citit Ce Si-a P
Redacteaza O Compunere Cu Titlul "Vacanta Mare, Zana Mea Buna" DAU TOATE PUNCTELE MELE (18)
1)Recunoaste Felul Predicatelor Din Propozitiile Date: Maria Va Pleca Cu Mama Si Tatal La Circ Culegerea Este Excelenta Pentru Examenul Din Vara Timpul A Deven
Dintre Numerele :735,370 Si 552 Sunt Divizibile Cu 5 Numerele .....
1)Rewrite The Sentescens,as In The Examples. 1.This Is My Trumpet. It Is Mine. 2.Those Are Her Posters. They Are Hers. 3.This Is His Football. .................