RO Study
👤
Mandu
Mandu
17-10-2017
Matematică
a fost răspuns
A-B=4xb A:3=B rest 2 A=? B=?
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
17-10-2017
a=3b+2
3b+2-b=4b
2b+2=4b
2=4b-2b
2=2b
b=1
a=3x1+2=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1Which Group Do These Words Belongto? Write C (countable) Or U (uncountable).1.box2.orange Juice3.honey4.croissant5.ham6.olive Oil7.tomato8.pencil9.water10.tea1
Exercițiile Încercuite
Completează Rubricile Unui Jurnal Asemănător Celui De Mai Jos :fragmentul Meu Preferat ; Motivul Pentru Care L-am Ales ; M-a Făcut Sa M-a Gândesc La . Din Textu
III. Aplicații Pentru Teoremele Învăţate:a) În Triunghiul Dreptunghic ABC, B=90°, Se Cunoaşte Lungimea Catetei AB = 8 Cm Şilungimea Proiecției Sale Pe Ipotenuză
6. Redactează Un Text Creativ După Un Plan Propriu De Idei, În Care Să Relatezi O Întâmplare Trăită De Tine Într-o Pădure. 7. Realizează Un Proiect
Subiectul 3 Pe Foaie De Test Sau Pe Caiet Scriind Rezolvările Fie P Un Punct De Interiorul Unghiului A O B Astfel Încât A O B = 3 * Aoc Aflați Măsura Unghiului
De Comentat În 5 Enunţuri Proverbul: "Cel Care Pleacă Într-o Călatorie Nu Este Niciodată Acelaşi Ca Cel Care Se Întoarce.
Salut.Trebuie Să Propun O Schimbare Pentru O Lege Și Să Fac Două Argumente.Ma Poate Ajuta Cineva Vă Rog?
Va Rog Repede Dau Coroana [cel Mai Mult Am Nevoie De Ajutor La (a.)]
Aflǎ Suma Dintre Cel Mai Mic Număr Natural Impar De Trei Cifre Diferite Şi Cel Mai Micnumăr Natural Par De 3 Cifre Scris Cu Cifre Identice.