RO Study
👤
Ale631
Ale631
16-10-2017
Studii sociale
a fost răspuns
Pentru ce e necesară plantarea
Răspuns :
Autostradagabitu4321
Autostradagabitu4321
16-10-2017
Plantarea este necesara pentru a reînnoi ceva ce este bătrân sau bolnav.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numarul Intreg X , Solutie A Ecuatiei (3x-63)(3x-5)=0 , Este Egal Cu ..... ?
Alexandru: Pentru A Merge La Scoala Fac 200 De Pasi ,adica 100 De Metri.Radu: Eu Merg 100 M Pana La Coltul Strazii, Apoi 150 M Spre Stanga, Iar La Dreapta Imi M
Fie ABCD Un Dreptunghi , AC Intersectat Cu BD = {O} . Stiind Ca M ( < AOB ) = 2 X M(<BOC), Sa Se Calculeze M(<AOD) Si M(<DOC ) .
1.Doua Numere Sunt Invers Proportionale Cu 3 Si 5, Iar Diferenta Dintre Numarul Mai Mare Si Numarul Mai Mic Este 36,4. Aflati Numerele. 2.Aflati Cat Cantareste
(1) Numerele A Si B Sunt Invers Proportionale Respectiv Cu Numerele 0,2 Si 0,1(6). Daca 2a+3b=56 , Aflati A+b (2) Probabilitatea Obtinerii Unui Total De 8, Can
In Triunghiul Dreptunghic NQE , Avand Ipotenuza QE Se Duce inaltimea NK.DacaKE 1cm, Si QE 169cm Aflati NE.
Nu Prea Ma Pricep, Daca E Cineva Sa Explice Regula La Fiecare Simplificare..
Calculeaza Distanta In Kilometri ,de La Grigoriopol Pina La Edinet ,utilizind Scara Hartii .
AMINTESTE-TI SI DESCRIE SUCCIND UN LOC,UNDEVA,INTR-UN COLT DE NATURA,CARE TE-A IMPRESIONAT MULT.PRIN CE ANUME.AM NEVOIE URGENTdaca Se Poate Sa Descrieti Locuri
Aminteste-ți Și Descrie un Loc,undeva,într-un Colț De Natură,care Te-a Impresionat Mult.Prin Ce Anume?