RO Study
👤
Mondialu3
Mondialu3
16-10-2017
Matematică
a fost răspuns
scrie numerele naturale de forma 78a
Răspuns :
Goenji
Goenji
16-10-2017
780,781,782,783,784,785,786,787,788,789.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Formula :etiliden Propandioat De Dietil?va Rog Muuult
Bunicul Este Pescar, Aşa Cum Amspus Mai Înainte. Intr-o Zi El A Prins Unpeşte Mare.- Cât Cântărea Peştele? M-a ÎntrebatAda, Colega Mea De Bancă.- Coada Avea 2 K
Ce Titluri Au Imaginile Următoare? Apropo Sunt Imaginile Unor Povești! Mulțumesc!
4. Pentru Spectacol Se Imprimă Bannere Cu Dimensiunea De 1 M X 8 M.dar Si Afise Sub Forma Unui Pătrat Cu Latura Egală Cu Latimeabanner-ului.a) Precizează Cate A
Problema #1366 De Pe Pbinfo Se Dau N Numere Întregi. Să Se Insereze Între Oricare Două Numere De Aceeași Paritate Media Lor Aritmetică. Algoritmul Se Va Relua Î
F:R->R f(x)=3x+2 la Punctul A Trebuia Sa Reprezint Grafic Si Am Calculat Punctele A Si B Care Mi Au Dat A(-2/3;0) Si B(0;2) (si Le Am Reprezentat Pe Un Graf
Cine Imi Poate Spune Ce Trasaturi Trebuie Sa Dezvolt In Compunerea De Semnificatii Ale Mesajului Textului Liric? Mulțumesc!
Să Se Creeze O Listă Simplu Înlănţuită Cu Numerele Întregi Preluate De La Tastatura. Se Cere Să Se Adauge După Fiecare Număr Din Listă Cifra De Control A Număru
Titrul Teoretic Al Unei Solutii De Acid Sulfuric 0,1N Cu F=1,1234 Cat Este?
"One Lie Spoils A Thousand Truth" Daca Imi Puteți Face O Opinie Despre Acest Proverb(sa Fie În Engleza) Va Rog Rapid