RO Study
👤
Anna311
Anna311
16-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutor! dau coroana
Răspuns :
LittleKitty1
LittleKitty1
16-10-2017
2+3=5. 5:2=2,5. 2,5·2=5. sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Se Consideră Expresia E(x)=(x-1)(x+9)-(x-9)(x+1)-4/4,unde XapartineRa) Arată Că E(x)=4x-1, Pentru Orice Xapartine R.b) Calculează E(1)+ E(2)+......+ E(10).
Care Sunt Răspunsurile Corecte La Aceste Întrebări?
Am Trimis Poza, Am Nevoie De Primu Si Al 2 Exercitiu
BU Şi STEAMAsociază Textul Legendei Cu FragmentulLa Cireșe, De Ion Creangă, Şi Realizează Un Text Nou În Care Să Se Regăsească Nică, Fata, Frații Ei, Mătuşa Măr
A Fost Aruncat În Călimară?Găseşte Un Alt Final Pentru Întâmplarea Povestită.Te Poţi Folosi De Sugestiile De Mai Jos.☐Fetița Refuză Darurile, Recunoscând Că Nu
Asociază Corespunzător Informațiile Coloanei A Cu Afirmațiile Coloanei B,scriind În Dreptul Cifrelor Coloanei A Literele Corespunzătoare Coloanei B. A 1 Anodul
Un Întreg Și Doi Supra Cinci
2 Analizează Cuvintele Marcate În Textul Dat.- Ce-mi FACI DUMNEATA Aici? ÎL Întrebă Omul Mirat, Cu Ochii LA RAFTURILE De Pe CareDISPǍRUSERĂ Cărţile Sale SCUMPE.
Coroniță!!! Vă Rog Frumos!!! 4. Realizează Următoarele Experimente. Observă Ce Se Întâmplă Şi Raspunde La intrebări:
26. O Presă Hidraulică Are Raportul Ariilor S2/S₁ = 20. Cursa Pistonului Mic Ested₁ = 14 Cm, Iar Forța Cu Care Apasă Pe Acest Piston Are Modulul F, = 180 N.Să S