RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna ┴?
asta la geometrie !
Răspuns :
Florinavadinan
Florinavadinan
16-10-2017
Perpendicular
Sper ca te-am ajutat! O zi buna!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABC Un Thiunghi Dreptunghic In A,N Mijlocul Catetei Ac Si D=pr Bc,A.daca Db PE Dc=2 PE 3,CALCULATI RAPORTUL ARIA Bnd Pe Aria Abc
AJUTOR!!!!!24 PUNCTE+CORONITA SI MULTUMESC:INTR UN SISTEM DE COORDONATE CONSIDERAM PUNCTELE A(3;4) SI B(0;5).CALCULATI PERIMETRUL SI ARIA TRIUNGHIULUI OAB.!!!
Scrie O Compunere De 8-10 Randuri Cu Titlul "In Lumea Muzicii" In Care Sa Ilustrezi Polisemantismul Cuvantului "instrument".
Un Nr Intreg Se Aduna Cu Dublul Sau,rezultatul Se Aduna Cu Triplul Nr.initial,noul Rezultat Se Aduna Cu De Patru Ori Nr.initial Si Asa Mai Departe, Ultima Data
Efectueaza: 890 Hectolitri + 340 Hectolitri= ? Kilolitri 320 Decalitri + 830 Decalitri= ? Hectolitri 2.000 Litri - 40 Decalitri= ? Hectolitri
Rotunjiti Nr. La Sute , La Zeci De Mi Si La Zeci Nr. 32 456 , 68 797 ,40 809 , 300 785 , 489 174 . Va Rog ?!
Indicati Valoarea Morflologica A Cuvintelor Din Paranteza: A) (Imprejur), Ulmii Cantau O Doina Duioasa. B) Dupa Ce Ne-am Pus Bine-rau Gura La Cale, Ne-am Covrig
Cat Face [tex] \int\limits^2_1 {\frac{\frac{1}{1+ X^{2} }}{x} } \, Dx [/tex] ?
A+b+c+d =150 B+c+d=70 Si Fiecare Numar Este Jumatatea Predecesorului Sau . Aflati A,b,c,d.
De Ce Cutia Busolei Nu Se Face Din Fier? Vă Rog Ajutațimă