RO Study
👤
SoyLuba
SoyLuba
16-10-2017
Biologie
a fost răspuns
o compunere cu titlul ,,Plantele in viata mea"
Răspuns :
Puita
Puita
16-10-2017
a fost odata ca niciodata o planta care abia acum am vazut-o dupa atatia ani
Dupa aceea a inflorit si mirosea frumo
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie Pana Maine De 5 Intamplari : La Circ,in Padure,la Un Concurs Si La Un Muzeu! Am Nevoie De Ajutor Pana Maine!
O Compunere In Care Sa Descriem Prietenul Ideal.
Prin Arderea A 3,12 G De Substanţă Organică având Masa Molară 104 G/mol Se Obţin 3,36 Dm3 CO2 Şi 3240 Mg H20 . Determină Formula moleculară A Substanţei Organic
In 500 Cm³ Sol.de CuSO₄ 0,1M Se Adauga Piatra Vanata Pana Cand Molaritatea Ionilor Cu²⁺ Devine 0,2M.Determinati Masa De Piatra Vanata Adaugata Considerand Ca Vo
O Persoana A Depus La Banca Suma De 50000 Lei. Dobanda Este De 6,5% Pe An . Aflati Ce Suma Va Avea La Banca Acea Persoana Dupa Un An .
Un Tetraedru Regulat ABCD Are Volumul Egal Cu 27 Radical Din 3 Cm3. Calculati Aria Totala A Tetraedrului. Va Rog Sa Imi Explicati..mai Bine Imi Spuneti Cum Treb
Gasiti Un Nr. Nat.de Doua Cifre Care Are Proprietatea Ca Raportul Dintre El Si Rasturnatul Sau Este 3 Pe 8.
Scrie Numerele 86, 73 ,28 , 59 ,46 , 63 Ca Suma de Doi Termeni Unul Format Din Zeci , Clalalt Din Unitati .
Fie A Si B Doua Nr Nat.daca Din Primul Scad 7 Iar La Al Doilea Adaug 7 Obtin Doua Nr Egale .afla A Si B Stiind Ca Suma Dintre Triplul Lui A Si Triplul Lui B Est
Cum Se Transforma 8,4(2) ?