RO Study
👤
Bulai980
Bulai980
15-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog,ajutați-mă la ex 4.
Dau coroana
Răspuns :
Danielgeo
Danielgeo
15-10-2017
a) 90 de grade
b) 90 de grade
c) 90
d) 0 grade
e) 90 de grade
f) 0 grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatueste Enunturi In Care Cuvantul A Sa Fie,pe Rand;articol Posesiv,verb Auiliar,prepozitie,interjectie
Un Gradinar A Comandat Pentu Sera Lui Urmatoarele Tipuri De Flori:6ghivece×6lei, 4ghivece×9lei,2ghivecex10lei.cati Lei Primeste Rest De La 100lei ? Rezolva In 2
În Ce Mediu De Viata Traieste Scorpionul???Va Rog!!!
Asupra Unui Crop Actioneaza Doua Forte F1=5N Si F2=4N.Determinati Rezultanta Fortelor Atunci Cand:a)fortele Au Aceeasi Directie Si Acelasi Sens Iar La B)fortele
Scrieți În Zece-cincisprezece Rânduri O "povestire Neobișnuită" Amuzanta, Al Cărei Personaj Sa Fiți Chiar Voi. Am Și Eu Nevoie Măcar De O Idee.
Mama Mama A Cumpărat 98 De Mere A Dat A Dat Câte Două Mere Fiecăruia Dintre Cei 4 Membri Ai Familiei Iar Restul A Împărțit În Mod Egal Celor 45 De Copii Care Au
O Compunere Cu Tema Ce S-ar Întâmpla Dacă Ți Sa Îndeplini Cea Mai Mare Dorința
Realizează Schema Desfășurării Imaginii Muzicale A Acestei Lucrări (BOLERO De M.Ravel) Va Rog !!!!! Dau Coroana !!!
Am Nevoie Doar De Exercitiul 4
Andrei Doreste Sa Citeasca O Carte Cu 126 De Pag In 11 Zile.Baiatul A Citit In Primele 7 Zile Cate 14 Pag Pe Zi . Cate Pag Trebuie Sa Citeasca Pe Zi In Urmato