RO Study
👤
Ungent
Ungent
15-10-2017
Limba rusă
a fost răspuns
Dau coroana si 20 puncte!
Exercitiul 15!
Răspuns :
Shashalanina
Shashalanina
19-10-2017
Месяцы, Инжинеры,Шубы,Тренеры, Выборы,Совы;
Орехи , Карандаши , Открытки , Голуби, Пестни;
Облака ,Озёра, Письма,Гнёзда,Вечера,Леса;
Деревья,Крылья,Стулья,
Платья;
Англичане,Армяне,Горожане,Кристьяне ,южане ;
Лисята,Медвежата,
Жеребята,Мышата
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Pot Sa Scriu Pe O Carte Postala?
1.Nasul Lui Pinocchio Masoara 2cm.Cand Minte,nasul Lui Isi Dubleaza Lungimea.Daca A Mintit Deja De Doua Ori,nasul Lui Masoara Acum.........??cm2.O Libelula Parc
Vreau Si Eu O Compunere Lunga De 25 De Randuri despre Copilarie!! Cat Mai Repede!!!!! va Rooog !!!
(-12supra 35)ori(-14supra 9)
Ce Valoare Morfologica Au Cuvintele Scriae Cu Litere Mari: SE Intampla Cu Ani In Urma.m-AM Dus , Pentru Prima Oara In Existenta MEA , La Muzeul TEHNIC
Pe Laturile (AB) Si (BC) Ale Unui Triunghi ABC Se Considera Punctele M,respectiv N, Astfel Incat MN||AC,AM=6 Cm,AB=9 Cm, BC=6 Cm SiAC=12 Cm. Atunci MN+BN Este E
9 . Sarpele ! Adauga O Litera Cuvantului Dat Pentru A Obtine Un Nou Cuvant . La Acesta Adauga Inca O Litera Si Etc .cad - Cade - Cadet ...................Nu E P
O Firma Are 120 De Angajati. Determinati Numarul Barbatilor Angajati In Firma ,stiind Ca Numarul Femeilor Reprezinta 20% Din Numarul Barbatilor.
1.Verificati Daca Urmatoarele Puncte Sunt Coliniare:a).A(-1;2),B(-3,2);C(4,7) B).A(5,3);B(1,-3);C(3,0)2.Fie PuncteleA(-2,5),B(4,4);C(3,-2)care Sunt Varfurile Tr
Suma A Trei Numere Este 529. Daca Micsoram Primul Numar Cu 16, Al Doilea Cu 43 Si Al Treilea Cu 50, Obtinem Acelasi Numar. Aflati Cele Trei Numere.