RO Study
👤
Mari2005eu
Mari2005eu
15-10-2017
Matematică
a fost răspuns
A:17= cat 23;
Rest 9
Pls repedeeeee
Răspuns :
Mariussimona
Mariussimona
15-10-2017
a=(17×23)+9...........
a=400
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva O Problema De Aflare A Unui Numar Cand Se Cunoaste O Fractie Din El? ex: Am Citit 3/8 Dintr-o Carte Si Constat Ca Mai Am De Citit 80 De Pag.
Pt Maine Am O Tema La Romana Sa Fac Caracterizarea Boierului Manea Din ,,Toma Alimos'' Imi Dati O Varianta De Caracterzire Plzzzzzzz
O Bara Foarte Usoara Cu Masa Neglijabila Si Lungimea = 1 M Este Articulata In Capatul A.La Celalalt Capat B , Este Fixata O Sfera Metalica Cu Greutatea G=30 N
Un Nr. Este De 3 Ori Mai Mare Decat Altul. Daca Se Scade Din Primul Nr. 136, Iar Al Doilea Se Aduna Cu 84, Nr. Devin Egale. Afla Cele Doua Nr.,
Diagonala Unui Patrat Are Lungimea 12√2 . Determinati Perimetrul Patratului.
Cum Pot Desena Mediatoarea Laturilor Unui Triunghi Ascuitunghic,dreptunghic,echilateral,obtuzunghic Si Isoscel???
Copii Au Plantat In Gradina Scolii 23 De Flori, Toporasi. Zambile,si Panselute.Nr. Zambilelor Este De 4 Ori Mai Mare Decat Cel Al Toporasilor, Iar Panselute Sun
Calculati Inaltimea Unei Prisme Triunghiulare Drepte Cu Toate Muchiile Congruente,stiind Ca Aria Laterala Este Egala Cu 243 Cm².
Pentru Fundatia Noii Sale Case,Dorel Sapa O Groapa Cu Lungimea De 15m,latimea De 10m Si Adancimea De 1,5 M .Pamantul Rezultat Il Imprastie Uniform,presandu=l Bi
Determinati Numerele A,b Si C,stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 3,4 Si Respectiv,5,iar Produsul Lor Este Egal Cu 480