RO Study
👤
Iiaid
Iiaid
15-10-2017
Limba română
a fost răspuns
deplin poate fi derivare prin prefix?
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-10-2017
Nu, e prin compunere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numea Valuta Moldovei Acum 100 De Ani . Acum E Leul De Exemplu Dar Inainte
Completează Aritmogriful1. Insectă Ce Se Dezvoltă Din Omidă.2. Cântă ,oac-oac" Fără Să Se Plictisească.3. Frunzele Lor Produc Oxigen.4. Populează Planeta Pământ
B. Realizați O Axă A Timpului Pe Care Să Plasați, În Ordine Cronologică, Evenimentele Prezentate În Documentele A Și B, Respectiv În Imaginea C.
Vocea Acelei Stanci Vorbitoare Este Profundă Și Cava , Pare Să Facă Ecou.Ce Caz E Vocea?
Ajutor? Cineva? Oricine? Am Nevoie Mai Mult De Explicatii... SUBIECT DE OLIMPIADA
1 Cel Mai Miv Numar Natural De Trei Cifre Divizibil Cu 2,3 Si 5 Este ........ .2 Suma Divizorilor Lui 18 Mai Mari Decat 7 Este Agala Cu ........... .3 Cel Mai M
Citeste Fragmentul De Mai Sus Şi Rezolvă Cerinţele.a) Scrie Un Adjectiv:b)Scrie Doua Verbe:c)Scrie Trei Substantive:proprii:
Alcatuieste Un Enunt Imperativ În Care Substantivul Comun Iatac Sa Îndeplinească Funcția Sintactica De Circumstanțial De Loc Și Un Enunț Asertiv In Care Verbul
Povestește Fragmentul Marcat Cu Albastru Din Textul Întâlnirea Lui Tom Cu Prințul! Repede Va Rog!!!!Dau Coroana !!!!!
Precizează Timpul,persoana Și Numărul Verbelor Folosite De Luca Pentru A-și Motiva Alegerea.Am Ales Brahiozaurul,deoarece Mă Impresionează Inălțimea Acestuia.Ap