RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-10-2017
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna VCC CVCV?
Răspuns :
Istocgabriella36gabi
Istocgabriella36gabi
15-10-2017
VCC-vocala consoană consoană
CVCV-consoana vocala consoană vocala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Segmentul [AB] Are Lungimea 84 Cm. Un Punct M∈[AB] Il Imparte In Parti Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 4.Afla Lungimea Segmentelor [AM] Si [MB].
Compunere Libera Cu Titlul Copilarie Ani De Vis. Compunerea Sa Fie Lunga Nu Scurta Si De Clasa A 5 A
Precizeaza Modul Si Timpul Verbelor: zicm-as Duceo Zisde Mancatincepua Cantaeramicsorandu-(i)du-tesa StaipicasupunesacautaretotdeaunafrumuseteanefiintaScrie For
Un Dreptunghi Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea. Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este 105,2cm Aflati Dimensiunile Dreptunghiului.
Realizeaza Corespondenta:1.ea A Citit De Doua Ori Poezia2.repetatul Inzecit Este Axtenuant3.amandurora Le-am Spus Planul Meu.4.el A Iesit Al Trei
Daca 2a+3b=0.(3),afla A -------- -- 4b+15a B
O Baterie Alimenteaza Un Consumator. Simbolurile Marimilor Fizice Fiind Cele Utilizate In Manualele De Fizica, Marimea Fizica A Carei Valoare Nu Depinde De Rezi
Ma Aajuta Si Pe Mine Cineva Sa Rezolv Calculul:5*6+99:23+5*333333?Va Rog!!!!Imi Trebuie Urgent!!!!
1)calculati PH Unei Sol Obtinute Prin Neutralizarea A 5mL Solutie De Acid Sulfuric De Concentratia 4M Cu 20mL Solutie De Hidroxid De Potasiu De Concentratie 2M2
Cine Ma Poate Ajuta? Multumescc!Materialul Genetic Al Eucariotelor Este Reprezentat De Acizii Nucleici ADN Şi ARN. a) Precizaţi Două Tipuri De ARN Implicate În