RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Suma a oua numere prime este 49. Aflati numerele>
Răspuns :
Mihuta8
Mihuta8
15-10-2017
47+2=49
47= prim
2=prim
Answer Link
Ana1234567
Ana1234567
15-10-2017
49 -2 =47 , 47+2 = 49
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Analizeaza Partile De Propozitie:In Curtea Bunicilor Traiesc Animale Domestice. Vom Pleca La Mare. Ea Îi Făcuse Un Dar La Sfarsitul Anului Scolar.
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AM Este Medianǎ Și G Este Centrul De Greutate Al Triunghiului ABC. Atunci Valoarea Raportului AG/AM
Va Rog Sa Ma Ajutati!
1 Stabileşte Valoarea De Adevăr (A Sau F) Pentru Asocierile De Mai Jos: A. Erehteionul - Stil Doric; B. Partenonul - Stil Corintic; C. Templul Lui Apollo Epicur
A={x|x € Z Si (-3) +5x=7} B={x|x€ Z Si X:(-2)=-1} Demonstrează Ca A=B
1. Alexandru Macedonski Scrisese Cândva Că Logica Poeziei Este nelogică La Modul Sublim. Justifică Această Afirmație, Apeländ la Poezia Lui Nichita Stănescu. 2
10 Întrebări Pe Baza Textului Perseu Și Meduza,va Rog Rapid
Scrie Un Text Argumentativ, De 130-150 De Cuvinte, Cu Titlul " Cartea Mea Preferată"!
Precizează În Doua Trei Enunțuri O Trăsătură A Personalului Gherghel Îndefnicati În Fragmentul De Mai Jossi Mijlocul De Caracterizare
B.,,Vocea Acelei Stânci Vorbitoare Este Profundă Şi cavǎ, Pare Să Facă Ecou. Dacă Tunetele Ar avea Voci, Poate că Aşa Ar Fi. Nu E Propriu-zis Dezagreabilă, Doa