RO Study
👤
Seli111
Seli111
15-10-2017
Limba română
a fost răspuns
ce cultivă omenii din Galați ?
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
15-10-2017
Principalele culturi din județul Galați sunt cele de porumb, grâu, orz (cereale) și de viță de vie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16. Dacă 574 + A - 268 = 449, Calculează: A)2 Xa; B) 800-5×a; C) 956-6×a+278.
Alege Din Text Doua Propoziții Afirmative Și Transformale În Propoziții Interogative ,
O Întâlnire Intercultural !! Măcar O Idee Sau Compunere Dau Coroana!! Urgentttttttttttttttttt!!! O Compunere Vreau Urgenttttttttttttttttttttttttttt Dau Coroana
Va Rog Povestițimi O Aventura A Lui Aladin
Am Nevoie De Un Proiect Pe Tema Scrisa In Poza...Eu Nu Am Nici Macar O Idee...Dau Coroana!
Suma Numerelor 1/2 Si 7/2 Se Imparte La 2, Rezultatul Obtinut Se Aduna Cu 1/, Noul Rezultat Se Ridica La Puterea A Doua, Iar Ceea Ce Se Obtine Se Imparte La Dif
Notăm Cu D Diagonala Unui Pătrat De Latura L .arătați Că D Egal Cu L Radical Din 2 Urgent Vă Rog
Se Amesteca 10g Solutie De Concentratie 2% Cu 40g Solutie De Concentratie 10% Si Cu 30g Apa. Care Este Concentratia Finala?
Vă Rog Scoateți Verbele Din Poezie Și De Scris Persoana,gen,și Nr, Va ROG URGENT LA RUSA
Tabelul Urmator Contine Cantitatea De Apa Consumata Zilnic De Păsările Din Ograd Lui Badea Ion. Cati Litri Consuma Zilnic Fermierul Pentru Păsările Sale?Găini 5