RO Study
👤
Nicki75
Nicki75
15-10-2017
Limba română
a fost răspuns
analiza cuvantulului: autovehicul
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-10-2017
substantiv comun simplu , gen neutru , nr singular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Ce Elemente Constituie Loctiunea
Comment On The Lesson Quote,,The World Is A Book.Do Those Who Do Not Travel Read Only A Page?"
Daca Doua Unghiuri Ale Unui Triunghi Au Masura De 36°, Respectiv 64°, Atunci Cel De-al Treilea Unghi Are Masura De ................................
Comentează Întrun Enunț Sugestia In Text A Imaginii: ,,Nițică Pădure Cu Mure,, Din Poezia: Cum Se Prepara... Vacanta? Am Citit Intr-o Carte Odată o Rețetă Ci
Un Numar Rational Pozitiv Cuprins Intre 1 Pe 9 Si 1 Pe 10
Recunoasteti Complementele Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate 'Mirele Puse Camasa De Tort De Raze De Luna 'Brau De Margaritare,manta Alba
Se Dau Relatiile: A+b=12 Si B+c=15. Determina Valoarea Lui Y Din Relatia Y=2xa=3xb+c.
Ajutati-ma Cu AL 247* Nu Stiu Cum Sa Incep. Este Din Culegerea Pentru Admitere La U.P.Timisoara.
Ajutați-mă Vă Rog La Franceză!1.Travaille Selon La Modèle.Modèle: Elle Est Française?/Non/belge→Non,elle N'est Pas Française,elle Est Belge.→Tu Es Anglais?/Non/
Într-o Seră S-au Plantat 345 Fire De Roșii, De 11 Ori Mai Multe Fire De Ardei,iar Salată Cât Triplul Nr De Roșii. Câte Răsaduri S-au Plantat În Total? ( Metoda