RO Study
👤
Andredavid22
Andredavid22
14-10-2017
Matematică
a fost răspuns
(2•7)¹⁴ rezolvati cu a¹⁴•a¹⁴=
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
14-10-2017
(2 x 7)^14 = 2^14 x 7^14
Answer Link
Madeleine0
Madeleine0
14-10-2017
a¹⁴•a¹⁴=(
a•a)¹⁴
(2•7)¹⁴=2¹⁴•7¹⁴ sau 14¹⁴
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Rezolvați Pentru Mine Aceste Probleme Cât Mai Repede,am Nevoie De Răspusuri Urgent Și De Rezolvare Pentru A Înțelege Mai Bine Raționamentul.Mulțumesc!
Pag. 199, Ex. 2 Şi 3 (roşu).
9. Asociază Fragmentul Din „Inocenţii" De Ioana Pârvulescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100 De
Va Rog Ajutati-ma Cu Aceasta Fisa De Lucru, La Exercitiul 1 Nu Stiu Unde E Spatiul Liber Si La Exercitiul 2 Nu Am Gasit Toti Termenii Muzicali
4. Triunghiul Dreptunghic ABC, ∢C=90°, Are ∢A= 60° Și CD= 3√3 Cm, Unde CD⊥BA, D ∈ [BA]. Aflați Perimetrul Și Aria Triunghiului. Cu Desen, Va Rog.
O Trăsătură Relevantă În Textul Povestea Fără Niciun Fel De Morală De Alex Moldovan
În Două Vaze Sunt 30 De Garoafe Dacă În Prima Sunt De Cinci Ori Mai Multe Decât În A Doua Care Este Încincitul Numărului De Garoafe Din Prima Vază
③ Subliniaţi Agentul Reducător Din Ecuaţiile De Mai Jos: Fe + S -> FeS CuO + H2-> Cu + H2O ZnO + CO -> Zn + CO2H2S + Cl2 -> S + 2HCl
În Două Vaze Sunt 30 De Garoafe Dacă În Prima Sunt De Cinci Ori Mai Multe Decât În A Doua Care Este Încincitul Numărului De Garoafe Din Prima Vază
Exprimarea Valorii Pasiunii Pentru Citit A Cărții “Cititorul Din Peșteră” De Rui Zink + Rezumat