RO Study
👤
Alecsia999
Alecsia999
14-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Ex 8 va rog dau coroana
Răspuns :
Ann7
Ann7
14-10-2017
1.this
2.these
3.this
4.that
5.this
6.those
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!! Impartind Numerele 265, 347 Si 427 La Acelasi Numar Natural Nenul N, Se Obtin Caturi Nenule, Iar Resturile Egale Cu 13, 11 Si Respectiv 7. a. Este Pos
Câte Puteți Sa Faceti Va Rog ( Din Astea Pe Care Nu Le Înțeleg Bine , Însemnând 6 Și 7
Vă Rog Ajutați-mă Nu Știu Cum Să Îl Fac
Care Cantitati Egale. Cât Vor Cântäri 4 Läzi Cu Căpşune? V.3.207. La Un Concurs De Dans Sunt De Trei Ori Mai Multe Fete Decât Baieti. Dacă Impart Juritate Din U
Citește, Cu Atenție, Enunțul De Mai Jos. A Țesut Covorul Cu Firul Nepotrivit, Din Grabă. Alege Varianta În Care Este Precizată Corect Funcția Sintactică A Cuvân
În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Dreptunghic În A, AB + AC = 12 Cm Și AB = 2ACa) Calculați Aria Triunghiului ABCb) Calculați BC Și Înălțimea AD
O Terasa Are Forma Unui Trapez Dreptunghic ABC D Cu A Egal Cu De Egal Cu 90 ° BCE Egal Cu 10 M Și Ade Egal Cu 8 M Terasă Este Împărțită În Două Că Am Figura 28
7. Subliniazà Complementele Din Enuntul Următor, Precizând Partea De Vorbire Prin Care Se Expri Vom Discuta Cu Ei Despre Excursie. 8. Alcătuiește Două Enunțuri
Problema 75 Si 78 Varog Repede
27. Arătaţi Că (a; B) = 1, În Fiecare Dintre Cazurile Următoare: a) A=5n+9 Şi B= 9n+ 16; b) A c) A=6n +7 Şi B=8n +9; - d) A 4n+3 Şi B= 6n + 5; 8n +9 Şi B = 12n