RO Study
👤
Ion304
Ion304
14-10-2017
Limba română
a fost răspuns
formeaza cuvinte cu literele_asreta
Răspuns :
Criss1078
Criss1078
14-10-2017
arsa
rea
aer
tata
are
ere
era
Answer Link
Mihai1058
Mihai1058
14-10-2017
ascunsa,sireata,reusita,elan,trotineta,argint
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observati Exemplul Si Denumiti Cu Un Singur Cuvant Sirurile De Substantive Comune Date: randunica,privighetoare,sau Pasari Salbatice; gaina,curca,sau...........
Vreau Sa-mi Explicati Si Mie Astea: A/B A\B A\/B A/\B
Sa Se Calculeze Lungimea Laturii AC A Triunghiului ABC Știind Ca BC= Radical Din 2 , M (BAC) =30° Si M (ABC)=45°
Ce Subordonata Este In Fraza? Am Mers Cu Care Masina A Ramas.
Calculaţi Media Aritmetică A Numerelor Reale X = 2(4 Radical Din 7) Y= 2 Radical Din 7.
Am Dat Examenul Astazi. Si Am Taiat Si Am Scris Ca Blegul Dedesubtul Taieturii. Se Considera Semn?? Va Roggggg!
Un Numar Natural De 4 Cifre, Impartit La Un Numar Natural De 3 Cifre Da Restul 998. Aflati Numarul Cel Mai Mic Si Apoi Cel Mai Mare Numar Cu Aceasta Proprietate
Dintr-un Material S-au Folosit 16m,ceea Ce Reprezinta 2 Supra 3 Din Total. Care Este Lungimea Materialului?
Hai Si Noi ''pas-pas'' Pe Urmele Celor Trei Personaje.ce Solutie Salvatoare I-o Fi Trecut Prin Minte Paiului? Imagineaza-ti O Continuare A Acestei Povesti, In C
30 Puncte Raspuns Castigator As Vrea Toate Ariile Geometrie Cu Sinus .As Vrea Mai Ales Ariile Corpurilor plane.