RO Study
👤
Valeeeeee
Valeeeeee
13-10-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-maaa .Va dau funditaaa
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
13-10-2017
AB=2CD=2×10=20 cm
a) Atrapez=(20+10)×10/2=150 cm²
ducem DF perpendicular pe AB DBF isoscel deoarece DF=BC=AF=10 cm
⇒ m(∡DAB) = 90°:2=45°
⇒ m(∡DAB) = 180°-45°=135°
c) AD=√(10²+10²)=10√2 cm
P=20+10+10+10√2=40+10√2=10(4+√2) cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cuvânt Rimează Cu Șarpe?
Mie Imi Ploace Sa Mananc Banane. Mie Imi Ploace Sa Mananc Branza. Mie Numi Ploace Carnea. Mie Numi Ploace Painea. Mie Mumi Ploace Orezul
Un Dialog De Clasa A-IV-a Sa Aiba Cam O Pagina Va Rog Foarte Mult CAT MAI REPEDE!!!
Scrie Cu Sens Asemănător:codru,timp,vrednice,nerespectuoase.
Va Rog Ajutati-ma! Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Iti Imaginezi Ca Esti Un Detectiv Si In Apartamentul Tau Este Un Hot. Va Rog
În 3 Rezervoare Sunt 1632 Hl. Apă. În Primele Doua Rezervoare Sunt 92 Kl. , Iar În Ultimele Doua Sunt 86700l. . Câți Hl. De Apă Sunt În Fiecare Rezervo
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Exprimate In Metri Prin Numere Consecutive. Calculeaza Perimetrul Triunghiului Stiind Ca Suma A Doua Laturi Este 224 Cm
1.Daca Un Urs Se Plimba In Cusca Cu O Viteza Constanta De 30m/s Timp De 20 De Min,afla Ce Distanta Parcurge Acesta.) 2.Stiind Ca Viteza Masculului Girafa Este
Comentati Proverbul:Apa Poate Suporta O Navă, Dar Tot Apa Poate Scufunda, De Asemenea, O Navă. VA ROG Mult!
Numeste F.s. A Cuvintelir Subliniate : Treptat Si Atunci. Mi-a Dezvaluit Totul Treptat. Atunci A Exclamat. Va Rog Ajutati-maaa ¡!!