RO Study
👤
Crik90
Crik90
12-10-2017
Matematică
a fost răspuns
exercițiul 3 ,va roģ cine ma poate ajuta?
Răspuns :
SmashHit
SmashHit
12-10-2017
A) Fals
B) Fals
C)Fals
D)Fals
E)Adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi elevi rezolva Probleme La Mate.Primul Rezolva Corect 20 de Probleme Din30,iar Al Doilea din 50 de Probleme Rezolva Corect 35.Care Dintre Elevi este Ma
Completaţi:DVA Al Raportului Algebric 5x+√8 este R (....) -3x+7Ajutaţi-mă Vă rog,vreau Cu Explicaţi..La Nivel De Cl.7
In Prisma Triunghiulara Regulata ABCDEF, Planele (AEF) Si (DBC) Sunt Perpendiculare. Stiind Ca Latura Bazei Are 6 Cm, Calculeaza Volumul Prismei P.S: Raspunsul
Imi Dati Si Mie Un Exemplu Pentru Realizarea Unui Portret Al Unui Prieten? Multumesc!
Heiiiii !!!! Ma Ajutatii ???? Mai Am Si Eu 3 Ex La Matematica Si Imi Termin Toate Temele Pentru Vacanta ! Le-am Facut Pe Restul Si Nu Le Inteleg Deloc ! Stati C
Noteaza 5 Situatii Din Viata De Zi Cu Zi In Care Apar Frecvent Numerale .
3.Prin Impartirea Numarului N La 121 , Se Obtine Un Rest Egal Cu Patratul Catului. A)Verificati Daca N Poate Fi Egal Cu 246. B)Gasiti Cel Mai Mare Numar Natural
30 De Puncte Pentru Cel Care Imi Rezolva Tot
Suma A 2 Nr Este 824.Daca Ambele Nr Se Impart La 4 Se Obtin 2 Nr A Caror Diferenta Este 108.Aflati Cele 2 Nr
Imi Da Si Mie Cineva Formulele De La Functii ? Sunt Clasa A 8 A Si Nu Am Inteles Cum Se Fac Adica Stiu Sa Reprezint Grafic O Functie Dar Sunt Niste Formule Pe C