RO Study
👤
Marya47
Marya47
12-10-2017
Engleza
a fost răspuns
ex 4 va rogggg dau stea
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-10-2017
cartea ta are un CD ????/ daca da , trebuie sa il bagi in calculator / laptop si asculti la ex. 4 ....... acolo iti spune ce face fiecare...
Answer Link
Ema0g0
Ema0g0
12-10-2017
El este Ben Busy si fratele si sora lui. Asculta si potriveste in caietul tau.
Cum eu nu am CD-ul nu-ti pot spune rezolvarea, dar cu siguranta o vei gasi tu dupa ce asculti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta-ti Va Rog? 1:In Versul "Caci Dorul Unde Se Pune" Exista: a) O Conjunctie Si Un Adverb b) Doua Conjunctii c) O Conjunctie Si O Prepozitie 2:Toate Cuvi
Ce Numar Trebuie Trecut Pe Tulpina Ultimului Pom? Gaseste Regula Si Completeaza!
Alcatuieste Prop. In Care Subst. "rate" Sa Indeplineasca Urmatoarele Functii Sintactice: Atribut,nume Predicativ,complement Direct. Realizeaza Modificarile Nece
Atitudinea Pe Care O Au Tinerii De Astăzi Fata De Lectura
Ce Inseamna Netreierate
Ofer 50 De Puncte !!!! Va Rog Spuneti-mi Toate Cuvintele Cu Parte De Vorbire Neflexibila Din Textul Dat: – Vai, Ce Fericiţi Am Fi Fost Dăcă Am Fi Avut Măcar Jum
Baloanele Umflate In Salile A Doua Clase Sunt 126.afla Cate Sunt In Fiecare Sala,daca In Prima Sunt De 5 Ori Mai Multe Decat In A Doua Sala.
Sinonime Potrivite Pentru Cuvantul Cerul!
Rezolvati Ecuatia: 24:(5-*)=6
Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 Este Divizibil Cu 3,oricare Ar Fi Cifrele X Si Y,x≠0