RO Study
👤
Dante13
Dante13
12-10-2017
Chimie
a fost răspuns
definiti notiunea de coeficient
Răspuns :
Ralucamaria590
Ralucamaria590
12-10-2017
coeficientul este un numar pus inainte unei cantitati care multiplica o expresie algebrica
sper sa iti fie de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Doua Lazi Sunt 58,5 Kg De Fructe. Daca Se Ia Un Sfert Din Cantitatea De Fructe Din Prima Lada Si Se Muta In A Doua, Atunci In Cele Doua Lazi Vor Fi Cantitati
Calculati Suma Primelor 15 Numere Naturale Nenule Distincte
A)Suma A Trei Nr Este 256.Sa Se Afle Nr Stiind Ca Cel De-al Doilea Este Cu 37 Mai Mic Decat Primul Si Cu 87 Mai Mare Decat Al Treilea.B)Suma A Trei Nr Este 220.
Am Si Eu Nevoie De Un Comentariu La Poezia ,,Trebuiau Sa Poarte Un Nume ,, De Marin Sorescu ! :D ..si La Poezia ,,Transilvania ,, De Ioan Alexandru !
Suma A Cinci Numere Naturale Nenule Si Distincte Este 16. Determinati Cele Cinci Numere.
Se Descompune Nr 72 In Produs De Puteri De Factori Primi Si Se Obtine
Intr-o Curte Sunt 120 De Pasari Si Oi.Cite Pasari Si Cite Oi Sint In Curte, Daca In Total Sunt 298 De Picioare?mersi Mult>
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Urmatoarele Ex
Un Biciclist Parcurge Un Drum Cu Viteza De 10 Km/h.Ajuns La Destinatie El Se Intoarce Pe Un Alt Drum, Care Este Cu 3 Km Mai Lung Decit Primul.La Intoarcere Vite
Puteti Sa-mi Analizati Verbul Din Constructia .am Sa Fiu Batran. La Nivel De Clasa A 5-a Sau A 6-a?