RO Study
👤
Iepurasul10
Iepurasul10
12-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Urgenttt ex 4. Va roooggg!!!
Răspuns :
AlexPotter
AlexPotter
12-10-2017
Dear Grandma,
Thank you for this beautiful sweater you gave me for my birthday. It's a little bit bigger but I'll can wear it next year, although it isn't my favourite colour. However I love it,
with love your granddaughter!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Stana,sunt 864 De Oi Albe Si Negre.Cate Oi Albe Si Cate Oi Negre Sunt,daca Numarul Oilor Albe Este Cu 60 Mai Mare Decat Al Oilor Negre?va Rog Sa O Rezolvat
Doi Elevi Su Impreuna 45 Manuale Scolare.Primul Elev Are 5 Manuale Mai Putine Decat Al Doilea Elev.Cate Manuale Scolare Are Fiecare?
Scrie O Compunere De 10-15 Randuri, In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Conditiile Pe Care Trebuie Sa Le Ofere Turistilor Proprietarii De Hoteluri, Pensiuni, T
Va Rog Imi Puteti Spune Momentele Subiectului Din Sobieski Si Romanii ? Vaaa Roooggg Ajutati-ma !
Imi Traduce Si Mie Cineva? Va Rog .. :)"Hörst Du Reine Lieder Singen,Ohr Ist Eins Mit Deiner Brust;Siehst Du Farben Um Dich Klingen,Wirst Du Deines Augs Bewusst
Cum Se Formeaza Conditionala De Tip 1 2 3 La Interogativ Aff Si Neg Si La Ce Timp Are Loc
Eu Am Invatat Ieri La Matematica tu Ieri Ai Venit La Mine ieri Mama Sa Dus La Galati am Inotat In Bazin Acum 3 Zile
Cuvinte Formate Din 2 Silabe Care Se Termina Cu Bul
Este Intelept,caracterizat Prin Creativitate ,simt Artistic ,hotarare Si Curaj ,un Om De Onoare Si Fara Frica. Ce Functie Sintactica Are Cuvantul Intelept.. V
Prelungirile Laturilor Neparalele [BC] Si [AD] Ale Trapezului ABCD Se Intersecteaza In Punctul E. Calculati [EA] [EB] [EC] Si [ED] Daca AB=5cm BC=15 Cm CD=20cm