RO Study
👤
Nicky25
Nicky25
12-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 11 repede dau coronița
Răspuns :
JolieJulie
JolieJulie
12-10-2017
Scuze ca poza e cam întunecată.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Reteta Scrisa In Lb Franceza : Ingrediente Si Mod De Preparare :) Numai Sa Am Ceva Si In Romana Sa Imi Dau Seama Ce Scriu :))
In Textul "DulceA Lor Zadarnicie /Nu Ma-ndur S-o Punpe Foc"..articolul Hotarat A Se Analizeaza a)impreuna Cu Dulce b)impreuna Cu Zadarnicie c)cu Nici Unul Din
As Vrea Niste Desene Reusite Si Frumoase Si Usor De Facut. multumesc Tuturor!!!!!
Diferenta Dintre Un Numar Si O Treime Din El Este 136 Aflati Numarul. Va Rog Ajutatima !!!!! Marchez Cel Mai Bun Raspuns !!!!
Prisma ABCA'B'C' Cu Toate Fetele Patrate.Daca Ab = 4 Cm, Aria Laterala ?
Va Rog Datimi Si Mie Cu Acelasi Sens La Cuvintele Calatoare Suspinsa Orizont Nord Emotionat Din Nou Si A Imbratisa ?
Scrieti Un Program Recursiv Care Calculeaza Produsul A 2 Numere Naturale A Si B ,prin Adunare Repetata A Lui A De B Ori (axb=a+a+a+......+a) Vă Rooogggg :o3 :(
Construiti Patru Enunturi In Care Cuvintele UN Si O Sa Fie Articole Nehotarate Si Numerale Cardinale .
Suma A Două Numere Este Cu 14 Mai Mare Decât Diferența Lor. Care Sunt Cele Două Numere?
Imagineaza-ti Ca Pantofii Au Viata. Ce I-ar Spune Ei Unui Copil Care Nu Ii Ingrijeste Si Care Loveste Cu Acestia Pietre,bolovani Etc.?