RO Study
👤
Mogaemanueloxo4z5
Mogaemanueloxo4z5
11-10-2017
Limba română
a fost răspuns
O prop cu cuv consecinta
Răspuns :
Littlefox
Littlefox
11-10-2017
Clara a intarziat la ora si in consecinta a fost ascultata.
Answer Link
Tawnypelt
Tawnypelt
11-10-2017
Accidentul a fost o consecinta a neatentiei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Rezolve În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația 2x Minus 1 Totul La Puterea A2-a Minus 9 Egal Cu 0
8. Două Numere Invers Proporționale Cu 5 Si 6 Au Produsul 120. Suma Pătratelor Lor Este: A) 22; B) 244; C) 120; D) 154.
O Mașină Aflată În Mișcare Cu Viteza V = 108 Km/h Începe Să Frâneze Și Parcurge O Distanță D = 0,3 Km Până La Oprire. Cât A Durat Frânarea Și Ce Accelerație A A
Descoperă, Cu Ajutorul Dicţionarului Explicativ Al Limbii Române, Semnificaţia Cuvintelor Necunoscute Din Textul Dat. (cititorul Din Peșteră).
Am Nevoie De Aceasta Problema Rezolvată, Dau Coroana . Rapid!
7.pentru Bibliotecara Unei Școli Sau Cumpărat 12 Pachete A Câte 25 De Cărți De Literatura Și 14 Pachete A Câte 20 De Dicționare. Câte Cărți Noi Au Fost Achizi
B) Scade Din Produsul Numerelor 9 Şi 7 Cel Mai Mic Număr Impar De Două Cifre Diferite.
Ofer Coroană.Va Rog Ajutați-mă.
Determinati Numatele Abc Si D Direct Proportionale Cu 2 3 4 6 Stiind Ca D-c+b-a=12
Bună , Îmi Poate Da Cineva Într-o Oră O Listă Cu Toți Zeii Olimpului ? Vreau Toți Zeii Muntelui Olimp Plus Calitățiile Lor !! Cine Sunt Cei Mai Buni La Istorie