RO Study
👤
Ana1196
Ana1196
11-10-2017
Limba română
a fost răspuns
cine mă ajuta la ex 7 ca nu prea știu bine
Răspuns :
Liluli
Liluli
11-10-2017
Case,luna pe sus uite.
De raze scarile suie
Presara si tos zahar
De dulce,jos lumina.
Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
GiungindaPatry
GiungindaPatry
11-10-2017
Case,de2x,dulce,jos,luna,lumina,presară,pe,raze,sus,scările,și,tos,zahăr!Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
19 In Triunghiul ABC, Dreptunghic În A, Avem AD LBC, De BC. Dacă AD=8 Cm Şi BD = 4 Cm, Calculaţi SinB+sinC. Urgent!
(14) Efectuați Calculele, Folosind Proprietățile Adunării: a) 2,3 +5,2+4,6 + 1,7 +3,4 + 6,8; 15. Efectuati Calculala Folosind b) 73,24 + 2,6 + 26,76 + 7,4
Câte Semidrepte Au Originea În Unul Dintre Punctele A B C Sau D Din Figura 14 Și Trec Printr Unul Dintre Punctele Rămase Denumiți Și Notați Aceste Semidrepte Ex
4. Se Consideră Funcția F: R→ R, F(x)= -5x+11. A) Reprezentaţi Grafic Funcția Într-un Sistem De Axe De Coordonate. B) Rezolvați Ecuația F (x + 1)-2f(x) = F(x-2
In Cusca Leului De Jean Bart Rezumat Repedeeeeeeee Va Rogg
Cântările Sfintelor Pasti
Ionuț Are O Sumă De Bani. După Ce Dublează Această Sumă, Cheltuieşte 3500 Lei. Dublează Apoi Suma Rămasă Și Mai Cheltuieşte 2800 Lei. După Ce Dublează Noul Rest
Se Da Enunțul: După Multe Luni Cercertare A Marilor, Naturaliștii Au Adus Unele Precizări Importante Despre Viețuitoarele Adâncurilor A) Analizează Părțile De P
Să Se Calculeze Perimetrul Paralelogramului WHNPR, Daca MN=4cm Si MQ = 30cm Dau Coroană 100 Puncte Și 5 Stele
1. La Ce Crezi Că Se Referă Librarul Când Spune Că Unele Destinații Este Mai Bine Să Fie Evitate? 2. Ce Tipuri De Destinatii Sugerează Librarul Că Există? Ce In