👤

o compunere de 20 de randuri cu titlul o drumetie in drum spre munte in care sa folositi toate timpurile indicativ,cu vb la conditional-optativ,conjunctivsi toate modurile personale predicative si nepersonale predicative (cate unu din fiecare e de ajuns)
 e urgent va rogggggg

Răspuns :

Ela100
                                  O drumetie in drum spre munte
  Intr-o dimineata ma trezisem cu gandul cum ar fi sa mergem intr-o drumetie la munte.Am dat fuga in camera la parinti si le-am spus ce mi-a trecut prin minte.Ma-i intai au refuzat,dar dupa ce eu m-am lingusit pe langa ei au acceptat.De crezut  nu imi venea sa cred.Apoi mi-am revenit si cand am azuit cuvantul ,,da'' am figit in camera si am inceput sa-mi fac bagajele.Urcand scarile ma gandeam ce sa imi iau,Ajunsa in camere,am luat valiza si am inceput sa-mi pun haine,papucei si sa nu uitam de jurnalul meu ''secret''.
   Dupa amiaza ne-am urcat toti in masina si am plecat.Drumul fiind lung am incercat sa fac diferite chestii:cantasem,jucasesi jocuri.As fi cantat mai mult daca mama nu m-ar fi oprit ca am ajuns.
   Toti copii si adultii se dadeau cu saniuta,sckiurile si cu sacul.Am coborat,mi-am luat sania si am urcat la deal.
  Coborand la vale era sa dau peste un copil dar norocul era de partea mea si nu am dat peste el.Mai catre seara am mers la cabanuta unde am mncat si am dormit.Dormind,ma gandeam ca pentru fi  un bun skior sau un nun conducator de sanie ar trebui sa faci mult antrenamnt.
   Dimineata,pentru ultima data m-am urcat pe sanie la deal si apoi am plecat.Ziua de ieri a fost una minunata si as vrea sa mai vin in aceste locuri minunate.