RO Study
👤
Aannnnnn222
Aannnnnn222
11-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 5,6
Va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2017
ai rezolvările in imag
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) O Parghie De Ordinul 1 Are Bratul Fortei Rezistente 0,5 M Forta Rezistenta=280N Si Forta A=80N Care Este Lungimea Acestei Parghi?
Buna,Am De Corectat Urmatoarele Propozitii:I Rather Spend Time With My Friends.I Must To Learn English For My Job.The English Is Spoken All Over The World So It
Spuneti-mi Si Mie Cateva Asemanari Si Deosebiri Dintre Relieful Carpatilo Si Subcarpailor Curburii
As Vrea Sa Va Rog... Imi Puteti Da O Semnificatie A Titlului ”Morometii” De M. Preda Dupa Urmatoarele Aspecte: -cuvantul Sau Structura Lexicala Din Care Este Fo
Am Nevoie De Ajutor La Omonime
Am O Tema La Limba Romana, Mi Se Cere Sa Demonsterz In 10-15 Randuri Ca "Sania" De Vasile Alecsandri Apartine Genului Liric. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!
Stie Cineva Ce Ne Poate Da La Teza De La Limba Si Literatura Romana ? (sem I )Multumesc AnticipatSper Sa Gasesc Ceva Ajutor Aici....sunt Nou :)
Cum Caracterizezi Un Personaj?
Buna,Am De Corectat Urmatoarele Propozitii:I Rather Spend Time With My Friends.I Must To Learn English For My Job.The English Is Spoken All Over The World So It
Opera Literara Ce Este?