RO Study
👤
DeLOwOo
DeLOwOo
11-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Help va rog la 1 .. .
Răspuns :
Dani11w1
Dani11w1
11-10-2017
a-4
B-12
C-81
D-6²
E-D
La ultima nu mai stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corectati Greselile Din Urmatoarele Fraze:Se Gandeau Că A Doua Yi Să-i Spună Adevărul.Se Temea Ca Să-i Spuna Adevărul.Se Mira Că Ce Deştept Sunt.
Gasiti Cel Putin Doua Variante De Rezolvare A Scaderii 857 - 44 =
O Ferma A Vandut 686 De Gaini Si Gaste Iar Rate Si Gaini 598.cate Pasari De Fiecare Fel Sau Vandut Daca La Inceput Au Fost 950 ?
Cu Cat Este Mai Mare Suma Numerelor 43+81 Fata De Dublul Lor
Ion S-a Gandit La Un Nr,l-a Impartit La 5.catul Obtinut L-a Triplat Si A Obtinut Cel Mai Mic Nr Par Scris Cu Doua Cifre Semnificative.cat Este X?
1.Puneti Substantivele Din Paranteza La Forma Corespunzatoare.Cintesti (munca) (camp) Ca Sa Nu Pieri De Foame.Mai Bine Sa Lasi (copii) Crestere Buna,decat Aur.2
Indicati Sinonime Pentru Urmatoarele Expresii:cu Noaptea-n Cap Cu O Falca-n Ceruri Si Cu Una-n Pamanta (-i) Veni Sa Lacramezaa (-ti) Pune Gura La CalaURGENT Plz
In Triunghiul ABC Cu M=(<A)=90°, [AD] Inaltime, BC=10√2cm Si BD/DC = 3/2. Aflati AD.
Vreau Si Eu O compunere argumentativa ( opinia mea) Despre importanta Conservari Urmelor Trecutului Milenar in muzeele Lumii. (10-15) Randuri..mersi :.
Prin Descompunerea Carbonatului De Cupru Se Obtine 8,8g Gaz, Acesta Se Barboteaza In Solutie De Hidroxid De Calciu 2 Molar: Scrie Ecuatia Chimica, Calculeaza Ma